לןגן

קובה צהובה

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 28/05/2018 | 00:34
קובה צהובה

תקציר המתכון: קובה הכי טעימה ומענגת

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קובה צהובה

  2. למעטפת הקובה

  3. 3 כוסות סולת

  4. 6 כפות בורגול דק

  5. 2 ורבע כוסות מים

  6. 1/4 כפית מלח,2 כפות שמן

  7. לערבב יחד לעיסה חלקה מנוחה 15 דקות....

  8. מילוי הקובה...

  9. בשר טחון 1 קילו

  10. 4 בצלים קצוצים

  11. מלח פלפל שחור לערבב טוב לטגן הייטב עד השחמה עם 4 כפות שמן

  12. מרטיבים את הידים במים

  13. לוקחים חתיכה מעיסת הסולת בידיים רטובות משטחים על היד

  14. מוסיפים מילוי מהבשר וסוגרים מניחים על גבי מגש ניתן להקפיא.....

  15. מרק ...

  16. בסיר עם ציר עוף ,,אפשר להכניס חלקי עוף נבשל 3 גזרים חתוכים ,2 קישואים ,ובצל מטוגן קצוץ נתבל כפית מלח,חצי כפית פלפל שחור,כף מרק עוף ,כף כרכום.. שהירקות מוכנים נכניס את הקובות אחת אחת לבישול ל20 דקות וזה מוכן,בהצלחה אורה