לןגן

מאפה בצק עלים עם חזה עוף ופסטו של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 27/05/2018 | 19:30
מאפה בצק עלים עם חזה עוף ופסטו של סבתא לאה

תקציר המתכון: יאמי!!! מאפה מעולה, מפנק, טעים במינימום השקעה ומאמץ, כל ביס חגיגה.

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. יום לפני מעבירים את בצק העלים מהמקפיא למקרר

  2. מחלקים את הבצק לריבועים בינוניים ומכל ריבוע חותכים 3-4 רצועות של גודל 2-3 ס"מ

  3. מחממים תנור אפייה ל-200 מעלות

  4. דופקים מעט עם פטיש שניצלים את חזות העוף

  5. מסדרים את חזות העוף על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומברישים כל נתח בשמן זית באופן שווה, משני הצדדים

  6. מפזרים ומתבלים במלח ופלפל שחור על שני צדדי חזות העוף

  7. מורחים כפית גדושה ממרח הפסטו על חזות העוף

  8. עוטפים את חזות העוף ברצועות הבצק (ראו תמונה)

  9. מברישים את רצועות הבצק בשמן זית ומפזרים בנדיבות מעל שומשום

  10. מכניסים לתנור לאפייה של 30 דקות או עד שהמאפים משחימים, מקררים מעט וזוללים..

  11. זהו מוכן! 10 דקות עבודה ויש לכם מאפה קרנאצ'י מבחוץ ועסיסי מבפנים, הגישו לצד סלט ירקות ותיהנו

  12. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה