רוטב ברביקיו בנוסח קנזס
מאת: יעל , פורסם: 27/05/2018 | 13:21
תקציר המתכון:
ניתן להגיש עם אל האש, לצלות בתנור עם עוף או לתבל מה שאוהבים
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
קופסת שימורים של עגבניות מרוסקות
-
כוס קטשופ
-
3/4 כוס סוכר חום
-
1/2 כוס חומץ תפוחים
-
1/2 כוס דבשה ( מולאסה)
-
כף פפריקה
-
כף מלח
-
2 כפיות פלפל שחור
-
כפית צ'ילי
-
כפית אבקת שום
-
כפית אבקת בצל
-
1/2 כפית אבקת חרדל
-
1/2 כפית פלפל יבש גרוס
אופן הכנה
-
לערבב את כל החומרים בסיר, להביא לרתיחה.
-
להנמיח את הלהבה ולבשל 20 דקות.
-
הולך עם עוף, בשר, על האש, או כל דבר שרוצים לתבול בפנים.