לןגן

עוגת תפוזים

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 27/05/2018 | 06:09
עוגת תפוזים

תקציר המתכון: רכה ועסיסית

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקצוף את הביצים עם הסוכר וסוכר וניל כ10 דקות עד לקבלת בלילה תפוחה ובהירה

  2. להוסיף את השמן בזרימה איטית אחכ את המיץ תפוזים וגרידת תפוז.

  3. להוריד מהירות במיקסר ולהוסיף את הקמח ואבקת אפייה ולא לערבב יותר מדי כדי שהעוגה לא תצא דחוסה.

  4. להעביר לתבנית אינגליש קייק טפלון משומנת ולאפות בחום 160 כ45 דקות או עד שקיסם ננעץ יוצא עם פירורים לחים

  5. בהצלחה חופית אלמקייס