תקציר המתכון: רכות וטעימות
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לשים בקערה כוס מים שמרים וסוכר ולהמתין רבע שעה
להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ומעט דביק
לכסות ולהכניס למקרר לשעה להוציא ללוש טוב ולהכניס למקרר עד הבוקר
מי שרוצה אפשר ללא לילה במקרר
ללוש היטב לכסות לתת 2 התפחות
לחלק את הבצק לכדורים לקמח ולתת לנוח רבע שעה
לעשות צורה לקמח לחרוץ פסים באמצע הלחמניה
לתת לנוח רבע שעה לפחות לחמם תנור 200 מעלות לשים בתחתית התנור תבנית קטנה עם מים
ולאפות בערך חצי שעה
כשמתקהל צבע חום לקחת כוס עם מים עם מעט מלח ומעט סוכר ולהבריש עד סוף האפייה לפחות 3 פעמים להפוך את הלחמניה שגם הצד השני יהיה קריספי
כשמוכן להוציא לצנן על רשת
בהצלחה