לןגן

עוגת סולת ושבבי קוקוס באדיבות ג׳קו

מאת: אפרת בקשי, פורסם: 25/05/2018 | 22:25

תקציר המתכון: מקור: http://www.2eat.co.il//show_recipe.aspx?recipe=4070

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לסירופ

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל חומרי העוגה היטב

  2. ושמים בתבנית פיירקס X30. מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות, למשך 25-30 דקות, מוציאים את העוגה וחותכים למנות.

  3. בינתיים מרתיחים את הסירופ ושופכים על העוגה כשהיא חתוכה כבר למנות ומחכים שהסירופ ייספג בעוגה.

  4. מפזרים לפני ההגשה קוקוס מעל ומגישים.