לןגן

פשטידת גבינה מעולה

מאת: אפרת בקשי, פורסם: 24/05/2018 | 08:46

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הפסטה (פסטה פנה מומלצת כיוון שהגבינה כך חודרת פנימה) חצי בישול בהתאם להוראות ההכנה עם מים רותחים ומלח, לסנן את הנוזלים ולהניח בצד.

  2. לערבב את כל המצרכים ביחד (חוץ מספריי השמן והגבינה הצהובה לפיזור מעל) ולהוסיף את הפסטה המבושלת.

  3. לשמן תבנית אפייה ולשפוך אליה את התערובת.

  4. מעל לפזר מעט עוד גבינה צהובה מגורדת, לכסות עם נייר פרגמנט ולאפות בתנור בחום של 200 מעלות קצת יותר מחצי שעה.

  5. להסיר את נייר הפרגמנט ולתת עוד צריבה קלה של כ- 10 דקות על חום גבוה (שיתקבל צבע חום בהיר יפה).