לןגן

ביגלה מתוק, שרה יוסף

מאת: אפרת בקשי, פורסם: 24/05/2018 | 02:58
ביגלה מתוק, שרה יוסף

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה סוכר שמרים וכוס מים ולהמתין רבע שעה

  2. להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים לשמן מעט לכסות.ולהכניס למקרר לשעה להוציא ללוש ולהכניס לילה למקרר

  3. בבוקר להוציא ללוש לעשות כמו רולדה ולחלק לכדורים אפשר 10 יחידות

  4. לתת לנוח לעשות צורה של בייגלה או לחמניה לתת לנוח להבריש עם ביצה אפשר לפזר סוכר מעל או שומשום

  5. לחמם תנור 180 מעלות ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה

  6. את הסירופ להכין ולקרר מעט כשמוכן להוציא ולהבריש

  7. יוצא טעים מאוד למי שאוהב מתוק

  8. אפשר ללא לילה במקרר פשוט להתפיח פעמיים