לןגן

סירות תפוח"א במילויים שונים

מאת: זהבה מור, פורסם: 23/05/2018 | 03:55
סירות תפוח"א במילויים שונים

תקציר המתכון: סירות תפוח"א ממולאים חלקים בפטריות מוקפצות ביין ושום וחלקם בסלט חצילים ברוטב עגבניות , מנת פתיחה מושלמת ❤

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקלפים את התפוח"א וחותכים לחצאים

  2. מבשלים עד שהם חצי מוכנים

  3. מקררים ומוציאים את הליבה של התפוח"א ומניחים בצד

  4. בינתיים קוצצים בצל ושום ומטגנים עד שמשחים

  5. חותכים פטריות לחתיכות קטנות ומוסיפים לבצל והשום

  6. מוסיפים את היין ואז את התבלינים והסילאן

  7. כשמוכן מניחים בצד להתקרר

  8. ובינתיים חותכים את החציל חתיכות קטנות ומטגנים עם עיגולים של בצל ירוק

  9. מוסיפים מים ורסק עגבניות

  10. ואז את כל התבלינים

  11. מבשלים עד שמוכן

  12. מזליפים שמן זית על הסירות תפוח"א ומפזרים עליהם מעט מלח גס

  13. מתחילים למלא את הסירות תפוח"א במילויים

  14. ואופים על 180° עד שהתפוח"א משחים

  15. בתיאבון ! ❤