לןגן

פילה סלמון ברוטב מתוק בתנור

מאת: אורית לוי, פורסם: 22/05/2018 | 23:55
פילה סלמון ברוטב מתוק בתנור

תקציר המתכון: בקלי קלות, טעם גן עדן, מוגש על מצע פירה

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 200 מעלות

  2. לערבב את כל מצרכי הרוטב יחד

  3. להניח בתבנית ניר אפיה ועליו להניח את נתחי הדגים כשהעור כלפי מטה.

  4. למזוג את הרוטב ולכסות היטב את הדגים מכל הצדדים.

  5. לאפות בדיוק 20 דקות

  6. לאחר 10 דק' לפתוח את התנור ולהרטיב את הדגים עם הרוטב, לסגור ולהמשיך לאפות את 10 הדק' הנותרות.

  7. להגיש על מצע פירה מלא ברוטב המתוק.