לןגן

עוגת טירמיסו

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 22/05/2018 | 06:00
עוגת טירמיסו

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף את השמנת המתוקה עם סוכר לקצפת יציבה.

  2. לערבב את הגבינה עם השמנת של פעם ולהוסיף את הפודינג.

  3. לערבב את שני המסות לתערובת אחידה.

  4. להרטיב את הבישקוטים בנס פושר ולסדר בתבנית ומעל לשים חצי מכמות המסת הגבינה, ושוב להרטיב שורה של בישקוטים ולשים את יתר המסת הגבינה.

  5. לשים במקרר 4-5 שעות להתייצבות.

  6. לפזר אבקת קקאו בעת ההגשה.