תקציר המתכון: עוגת גבינה קרה עם פרורים מהממתתת בקלי קלות😍😍
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
אופן הכנה:
מכינים את הבסיס:
טוחנים את הפתי בר ועוגיות הלוטוס לפירורים, בסיר קטן ממיסים חמאה עם 2 כפות סוכר ומוסיפים את העוגיות הטחונות ואת האגוזים הטחונים ומערבבים.
משטחים בתבנית עגולה כ- 3/4 מכמות הפירורים בשכבה אחידה ומהדקים היטב.
את ה-1/3 שנותר שומרים לפיזור מעל הגבינה.
לאחר ששמתי את הפירורים הנחתי מסביב לתבנית שקף (מומלץ לעוגות קרות).
מכינים את העוגה:
שמים בקערית קטנה את הג'לטין ושופכים מעל את המים הקרים, מערבבים היטב ומניחים בצד .
בינתיים מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים את אבקת הסוכר ואת פודינג הוניל
ממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב.
בקערה נוספת שופכים את תערובת הגבינה המוכנה .
עכשיו לוקחים את הג'לטין שהתקשה ומכניסים למיקרוגל ל30 שניות.
מערבבים היטב שלא יהיו גושים ומוסיפים לתערובת הגבינה ומערבבים .
מוסיפים בהדרגה את הקצפת ומקפלים לתערובת הגבינה לבלילה אחידה.
יוצקים את הבלילה לתבנית עם הפירורים בתחתית ומיישרים את פני העוגה.
מפזרים את יתרת הפירורים ומהדקים אותם קלות ומעבירים למקרר ל־ 6 שעות לפחות.
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤