לןגן

פשטידת ברוקולי הכי טעימה שיש של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 19/05/2018 | 07:54
פשטידת ברוקולי הכי טעימה שיש של סבתא לאה

תקציר המתכון: ללקק ת'אצבעות, מצויינת, מושלמת, להיט, מעולה, ביתית, קלה להכנה.

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות.

  2. במחבת גדולה (רצוי מחבת טפלון) לחמם את השמן והחמאה, להוסיף את הבצל ולטגן עד להזהבה קלה

  3. להוסיף את הברוקולי ולטגן עוד 2 דקות נוספות, לסגור להבה ולהניח בצד להתקרר

  4. להוסיף את יתר מרכיבי הפשטידה, לערבב היטב בעזרת מקצפה ידנית

  5. משמנים את התבנית בחמאה וזורים 2-3 כפות פירורי לחם על בסיס התבנית והדפנות, מטלטלים את התבנית עד שהיא מצופה היטב בפירורי הלחם

  6. יוצקים את תערובת הפשטידה לתבנית, מפזרים את פתיתי הגבינה מעל הפשטידה ואופים שעה או עד להזהבה

  7. זהו מוכן! כדאי נסו, כמה דקות עבודה ויש לכם פשטידה נהדרת, נימוחה וטעימה

  8. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה