קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
נרפד תבנית פיירקס בגודל אינגלישקייק רחבה בעוגיות אוריאו אחרי שטבלנו אותן בחלב קר.
בקערת המקסר נקציף שתי שמנת מתוקה עם כף גדושה של סוכר
וחצי כוס חלב , עד לקבלת קצף יציב .נפורר את עוגיות האוריאו ונערבב עם הקצפת,
נניח את בלילת הקצף על תחתית האוריאו ונכניס להקפאה של לפחות שעה .
כעת נכין את גנאש השוקולד .
ניקח את השמנת שנותרה נכניס לתוכה את קוביות השוקולד המריר ונמיס יחד בפולסים במיקרו , נערבב יחד עד לקבלת גנאש אחיד.
ניקח מחצית מה גנאש ונערבב עם הקורנפלקס, עד לאיחוד.
את יתרת הגנאש נשפוך על העוגה
ונפזר עליו את הקורנפלקס .
נכניס את העוגה להקפאה לפחות לשעתיים נוספות עד לפריסה.
בתאבון ובהצלחה. 🌹