לןגן

זר צבעוני-עגבניות ממולאות בגבינה-נורית ג.

מאת: נורית גיספן, פורסם: 18/05/2018 | 22:41
זר צבעוני-עגבניות ממולאות בגבינה-נורית ג.

תקציר המתכון: זר צבעוני יפה ומרשים המקשט את שולחן האירוח יפיפיה, מדהים, מרשים, אכיל וטעים. מעורר סקרנות וקוצר מחמאות.

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחרוץ העגבניות מהקודקוד לארבע

  2. להכניס הגבינה לשק זילוף

  3. לפתוח קלות העגבניה ולזלף הגבינה לתוכה

  4. לחתוך הבצל ולהשתמש בחלק הירוק בלבד.

  5. לצפות את השיפודים עם הבצל הירוק.

  6. להחדיר העגבניה להתחלת השיפוד.

  7. להכין את כולם בצורה הזאת

  8. סמוך להגשה להכניס לואזה יפה

  9. האורחים יתעלפו על זה.