לןגן

כיסונים מתוקים במילוי גבינה

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 18/05/2018 | 19:40
כיסונים מתוקים במילוי גבינה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למילית

אופן הכנה

  1. מכל מרכיבי הבצק ללש בצק רך וגמיש ולהתפיח למשך שעה. (הבצק אינו תופח הרבה אך אוורירי מאד). על משטח מקומח לחלק ל 3 כדורים. כל כדור לרדד לעלה דק ולקרוץ עגולים בעזרת קורצן או כוס ולשים כפית מהמלית גבינה ולסגור לחצי יריח (להדק שנית לפני האפייה). להתפיח על מגש מרופד למשך חצי שעה, להבריש בביצה לאפות בתנור שמחומם מראש 180-200 מעלות עד להזהבה.