לןגן

לזניה בשר ובשמל

מאת: Sidney Hamo, פורסם: 18/05/2018 | 11:20
לזניה בשר ובשמל

תקציר המתכון: לזניה בשר עם בשמל חלבי לשומרי כשרות ניתן להכין את רוטב הבשמל על בסיס פרווה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: לא כשר, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

רוטב בולונז

רוטב בשמל

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל עד לשקיפות בשמן זית

  2. מוסיפים את הבשר מלח פלפל עד לצבע מוכן

  3. מוסיפים את כל שאר את 2 הרסק עגבניות ומצמצמיםמוסיפים את השאר מבשלים ומערבבים עד שעה וחצי

  4. לקראת הסוף מתקנים טעמים ומוסיפים שמנז

  5. רוטב בשמל:

  6. ממיסים את החמאה ושמנ'ז

  7. מוסיפים את הקמח ומערבבים כ 3 דק'

  8. מוסיפים חלב ותבלינים

  9. ומערבבים עד שהרוטב סמיך טועמים ומתקנים

  10. הרכבת המנה:

  11. שכבת דפי לזניה שמים רוטב בולונז מעל שמים מעט מהבשמל וחוזר חלילה עוד פעמיים לבסוף מעל הדפי הלזניה האחרונים שופכים את כל רוטב הבשמל אפשרי להוסיף למעלה פרמזן

  12. לאפות 45 דק' ב 180 מע'