קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
ראשית ננקה את נתח הבשר מגידים. נשטוף אותו וננגב עם נייר סופג.
בסיר עם מעט שמן וכורכום נצרוב אותו עד לסגירה של הבשר.
נמלא מים רותחים ונשים עלי דפנה ופלפל אנגלי ונבשל למשך שעה וחצי בערך עד לריכוך .
נקרר את הבשר עם הנוזלים ונכניס ללילה למקרר.
למחרת נפרוס את הנתח לפרוסות .
בסיר רחב עם חצי כוס שמן נטגן בצל קצוץ דק דק , נוסיף את שיני שום של ראש שום שלם, את הפטריות הפרוסות
ונוסיף מעט כורכום ופלפל שחור
ונניח את פרוסות הבשר יחד עם הנוזלים שבהם בושל וכמה עלי דפנה ,
נוסיף כף גדושה של צלי בקר של קנור שמוהלים במים רותחים אל הסיר וחצי כוס יין חצי יבש ונבשל עד לספיגת חצי מהנוזלים .
בינתיים נטגן את תפוחי האדמה ונוסיף גם אותם לסיר למשך חצי שעה נוספת . אם לא תטגנו את תפוחי האדמה הם יצאו עיסתיים ,
לכן רצוי לטגן .
נמשיך לבשל עד לריכוך,
ניתן לפזר לקראת סוף הבישול
כוסברה קצוצה .
בתאבון ובהצלחה 🌹