קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
בסיר מחממים שמן מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן מעט לא יותר מידי מכיון שהשום נשרף מהר. מוסיפים את הבשר ומטגנים קלות מוסיפים את המים, רסק עגבניות ותבלינים ומערבבים מוסיפים את השעועית הירוקה מערבבים מביאים לרתיחה מנמיכים להבה ומבשלים על אש קטנה כשעה. מידי פעם בודקים אם חסר נוזלים.
מוסיפים את תפו"א וממשיכים לבשל עד שתפו"א מוכנים.
טעים על אורז לבן או על קוסקוס.