קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
ההכנה לפי ההוראות שכתוב על השקית
לאחר התפיחה הראשונה מחלקת לכדורים ונותנת לתפיחה פעם נוספת עד שיכפילו את נפחם.
קולעת צמות ומסדרת בתבנית 2 צמות בצורת סלסלה וצמה שלישית מסדרת ידית לסלסלה.
מכינה בננה, תפוח ואגס.
כל אחת יכולה לעשות מה שרוצה.
משאירה לתפיחה בערך 30-40 דקות.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות, שמים בתחתית התנור מגש עם מים.
מורחים את החלה בביצה טרופה עם מעט מים ומלח מפזרים מעל שומשום.
אופים 30-40 דקות או עד שהחלות זהובות.
מתכון קל והחלות יוצאות מהממות