לןגן

חלת ביכורים לשבועות

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 18/05/2018 | 02:01
חלת ביכורים לשבועות

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ההכנה לפי ההוראות שכתוב על השקית

  2. לאחר התפיחה הראשונה מחלקת לכדורים ונותנת לתפיחה פעם נוספת עד שיכפילו את נפחם.

  3. קולעת צמות ומסדרת בתבנית 2 צמות בצורת סלסלה וצמה שלישית מסדרת ידית לסלסלה.

  4. מכינה בננה, תפוח ואגס.

  5. כל אחת יכולה לעשות מה שרוצה.

  6. משאירה לתפיחה בערך 30-40 דקות.

  7. מחממים תנור לחום של 180 מעלות, שמים בתחתית התנור מגש עם מים.

  8. מורחים את החלה בביצה טרופה עם מעט מים ומלח מפזרים מעל שומשום.

  9. אופים 30-40 דקות או עד שהחלות זהובות.

  10. מתכון קל והחלות יוצאות מהממות