קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
בקערת המקסר ללוש הקמח שמרים סוכר להוסיף חמאה חלמון ואת המים להוסיף בהדרגה .
ללוש לבצק נעים ונפרד מהדפנות
להתפיח עד להכפלת הנפח.
לחלק את הבצק ל2
לרדד לעלה לשים גבינה לאורך צידו האחד של הבצק ובצד השני לחתוך חריצים/פסים
לגלגל כרולדה ולסגור קצוותלצורת עיגול מעין פרח.
להתפיח ולמרוח בביצה טרופה.
לחמם תנור ל 170-180 מע
לאפות עד שמזהיב.
לצפות במי סוכר
רבע כוס סוכר
חצי כוס מים
מיץ מחצי לימון
להרתיח ולקרר.. לצפות על המאפה שיוצא חם.
תהנו הילה🌸מחלקו השני של הבצק הכנתי גביניות.