לןגן

טארט גבינת מסקרפונה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 16/05/2018 | 05:05
טארט גבינת מסקרפונה

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת קבלו🍇🍇🍇🍇

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלתית

  2. 1)מכניסים את הקמח ושמנת מתוקה ומערבלים עד לקבלת בצק פירורי וממשיכים ללוש עם הידיים עד לקבלת בצק רך וחלק

  3. 2) מכניסים לקירור ❄

  4. כ 30דק⏱

  5. 3) מרדדים את הבצק לתבנית יורדת בקוטר 24 ס"מ וחותכים את השוליים ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 כ20 דק⏱

  6. להכנת המלית

  7. 4) מקציפים את השמנת מתוקה עם הפודינג ,אבקת סוכר וחלב עד ליציבות מורידים את מהירות המקסר ומכניסים את הגבינות עד להתאחדות

  8. 5)שופכים את התערובת על לקלתית , מיישרים ושומרים כוס מתערובת לזילוף

  9. 6) מסדרים את הענבים בעיגול ואת שאר הקצפת , מכניסים לשקית זילוף ומזלפים

  10. מכניסים את העוגה לקירור שעה ואפשר להגיש

  11. בתאבון 😊😊😊