סלט פסטה עם הפתעות
מאת: אורית לוי, פורסם: 15/05/2018 | 23:24
תקציר המתכון:
טעים, מרשים, צבעוני ושמח
קטגוריה: פסטה,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 חב' פסטה מסולסלת של ברילה
-
כוס חד פעמית של טבעות זיתים שחורים
-
בערך 20 עגבניות שרי חצויות
-
200 גר' גבינה בולגרית חתוכה לקוביות (או פטה או פטינה)
-
צרור עלי בזיליקום טריים חתוכים גס
-
חצי בצל סגול חתוך לטבעות
לרוטב
-
שליש כוס שמן זית
-
כף סוכר גדושה
-
1 כף חומץ בלסמי או שליש כוס מיץ לימון
-
2 שיני שום כתושות
-
מלח ופלפל
אופן הכנה
-
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים מהמים ומניחים בקערה.
-
מוסיפים את העגבניות, הזיתים, הבזיליקום והגבינה ומערבבים.
-
בצנצנת אטומה מערבבים את מרכיבי הרוטב, משקשקים היטב ומוזגים על הסלט.
-
מערבבים וטורפים!