לןגן

מוס מנגו ושוקולד לבן

מאת: אתי ממן, פורסם: 15/05/2018 | 04:33
מוס מנגו ושוקולד לבן

תקציר המתכון: שילוב טעמים מנצח

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממסים שוקולד עם 250 גרם שמנת מתוקה, מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה לקצפת רכה, מוסיפים את השוקולד ומערבבים, יוצקים לכוסות, מקפיאים חצי שעה להתייצבות.

  2. מערבבים ג'לטין עם מים מניחים בצד, בסיר מחממים מחית מנגו, מיץ תפוזים, תמצית מנגו, מוסיפים ג'לטין ומערבבים, מצננים ויוצקים על המוס,

  3. מקשטים כיד הדמיון.

  4. באהבה אתי ממן