לןגן

לחם כפרי במילוי גבינות

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 14/05/2018 | 07:14
לחם כפרי במילוי גבינות

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הלחם שורות לאורך ולרוחב-שתי וערב

  2. לא לחתוך עד הסוף שישאר הבסיס.

  3. למרוח את הקוביות שנוצרו בלחם מבפנים עם השמן/חמאה והשום ולאחר מכן עם פסטו בזילקום/אורגנו

  4. למלא את תוכן הלחם בגבינות קשותת

  5. מגורדות בפומפיה.

  6. לעטוף את הלחם בנייר אפיה ונייר כסף.

  7. לחמם תנור 190 - מע ולאפות כ 10 דק להוריד ל 170 מע להוריד את הנייר ולתת עוד כ 10 דק אפיה .

  8. מאחר והלחם כבר נקנה אפוי -לשים לב לא לשרוף יתר על המידה. לכבות תנור לאחר שהגבינות נמסו בתוכו להוציא ולהגיש חם. יוצא מושלם👌💗תהנו הילה