קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
לחתוך את הלחם שורות לאורך ולרוחב-שתי וערב
לא לחתוך עד הסוף שישאר הבסיס.
למרוח את הקוביות שנוצרו בלחם מבפנים עם השמן/חמאה והשום ולאחר מכן עם פסטו בזילקום/אורגנו
למלא את תוכן הלחם בגבינות קשותת
מגורדות בפומפיה.
לעטוף את הלחם בנייר אפיה ונייר כסף.
לחמם תנור 190 - מע ולאפות כ 10 דק להוריד ל 170 מע להוריד את הנייר ולתת עוד כ 10 דק אפיה .
מאחר והלחם כבר נקנה אפוי -לשים לב לא לשרוף יתר על המידה. לכבות תנור לאחר שהגבינות נמסו בתוכו להוציא ולהגיש חם. יוצא מושלם👌💗תהנו הילה