לןגן

עוגת אוראו

מאת: צביה גנח, פורסם: 16/03/2015 | 21:21
עוגת אוראו

תקציר המתכון: עוגת אוראו

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מרכיבים למילוי

אופן הכנה

  1. 2.5 חבילות אוראו (רצוי וניל) 40 גרם חמאה מומסת חבילה גבינת מסקרפונה 2.5 מיכלים שמנת מתוקה כפית אבקת נס קפה שליש כוס סוכר 3/4 חבילת שוקולד חלב קצוץ שליש כוס חלב חצי חבילה שוקולד חלב חבילה שוקולד מריר תבנית עגולה נשלפת קוטר 28 אופן ההכנה: קוצצים חבילה וחצי של אוראו, ממיסים חמאה ומערבבים יחד. מהדקים היטב לתבנית . שלא תהיה שכבה דקה מידי כדי שלא יתפרק. מכניסים לקערה 1.5 מיכלים שמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה, כפית נס קפה, וסוכר, מקציפים היטב עד לקבלת קרם יציב. מוסיפים את השוקולד חלב הקצוץ ואת שאר האוראו . משטחים את הקרם בתבנית, ומכניסים להקפאה כ-30 דק. בינתיים ,מכינים את הקרם שוקולד. מרתיחים חלב, ומוסיפים חבילת שוקולד מריר וחצי חבילת שוקולד חלב. מערבבים עד לקבלת מרקם קרמי.