לןגן

גבינה ביתית בציפויים שונים - נורית ג

מאת: נורית גיספן, פורסם: 14/05/2018 | 05:55
גבינה ביתית בציפויים שונים - נורית ג

תקציר המתכון: גבינה מעלפת רכה טעימה בציפויים מפנקים. גם כדורים, גם גליל בכלום עבודה, לצד לחם מחמצת צימוקים ואגוזים מבית רולדין.

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לציפוי

מצרכים

אופן הכנה

  1. בחיתול חדש ונקי או ציפית או בגליל של מטליות חד פעמי ללא סיבים, להניח על מסננת ואת המסננת להניח בקערה לאגירת הנוזלים.

  2. לשפוך את השמנת, האשל והגיל בתוך החיתול או הציפית להוסיף ככפית שטוחה מלח לערבב ולשפר טעמים. לקשור את החיתול ולהכניס למקרר ללילה או לכמה שעות. אפשרי גם על השיש במקום קריר להגרת הנוזלים.

  3. לאחר מכן בידיים רטובות ליצור כדורים, גלילים בגדלים לטעמכם ולצפות בטעמים (תבלינים שאוהבים). ניתן להכין כדורים ולצקת שמן זית על זה בצנצנצת נפלא! זיתים, לקצוץ ולערבב עם הגבינה. יוצא פצצה!

  4. לשמור בקירור עד ההגשה.

  5. מומלץ: לחם מחמצת של רולדין במבחר טעמים מפנקים אני השתמשתי בלחם אגוזים וצימוקים מ-ע-ל-ף!!!