תקציר המתכון: תוספת טעימה, מושלמת, של אורז בסמטי הודי עם בצל ואטריות מטוגנות, שילוב מנצח וטעים טעים.
קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לחמם את השמן בסיר, להוסיף את הבצל ולטגן עד להזהבה
להוסיף את האטריות ולהמשיך לטגן לעוד 2-3 דקות נוספות (היזהרו מטיגון עודף שהאטריות לא תישרפנה)
להוסיף את האורז, לטגן קלות לעוד דקה נוספת כדי שגרגירי האורז יעטפו היטב יחד עם השמן, הבצל והאטריות
להוסיף את המים הרותחים, מלח, אבקת מרק עוף, בהרט, כורכום ופלפל שחור, טועמים מתקנים תיבול אם יש צורך, נותנים לסיר לרתוח 3-4 דקות עד לספיגת רוב המים, לערבב שוב היטב לסגור עם מכסה את הסיר, להוריד ללהבה הכי נמוכה ולבשל 20 דקות נוספות
זהו מוכן! כדאי נסו כמה דקות הכנה ויש לכם תוספת שמתחסלת
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה