לןגן

וופל בלגי

מאת: סיון אוחיון אברג׳ל, פורסם: 13/05/2018 | 10:14
וופל בלגי

תקציר המתכון: אווררירי וטעים

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

בקערה 1

בקערה 2

אופן הכנה

  1. מאחדים בין 2 הקערות את היבשים מוסיפים לרטובים

  2. ומערבבים בעזרת מטרפה ידנית עד שאין גושים

  3. מחממים את מכשיר הוופל בלגי על חום גבוה

  4. משמנים קלות בעזרת ספריי שמן ויוצקים את הבלילה לתוכו עם מצקת קטנה

  5. מחכים בערך 8 דקות עד להזהבה יפה וקראנציות.