לןגן

זיוה במילוי גבינות וזיתים

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 13/05/2018 | 10:10
זיוה במילוי גבינות וזיתים

תקציר המתכון: קלי קלות מבצק מלוואח

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. על משטח מקומח לרדד את המלוואח בצורת מלבן

  2. לחתוך לחצי לרוחב,

  3. להניח מהמילוי לרוחב הבצק.על כל עלה צריך שיהיה לפחות 40 גר מילוי

  4. ליצור צורה של חצי עיגול ולהניח בתבנית אפייה למרוח ביצה טרופה לפזר שומשום וקצח ולאפות בחום 180 עד שמזהיב

  5. להגיש לצד ביצה קשה ומלפפון חמוץ.בתאבון חופית אלמקייס