לןגן

מוס שוקולד קפה וקצפת לבנה

מאת: אתי ממן, פורסם: 13/05/2018 | 01:35
מוס שוקולד קפה וקצפת לבנה

תקציר המתכון: הכי טעים!!

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממסים שוקולד חלב עם 180 גרם שמנת מתוקה, מקציפים 180 גרם שמנת מתוקה, תמצית קפוצינו לקצפת רכה, מוסיפים את השוקולד ומערבבים, יוצקים לכוסות עד חצי גובה, מקפיאים חצי שעה להתייצבות.

  2. ממסים שוקולד קפוצינו עם 180 גרם שמנת מתוקה, מקציפים 180 גרם שמנת מתוקה עם אבקת מוס קפוצינו לקצפת רכה, מוסיפים את השוקולד ומערבבים, יוצקים לכוסות ומקפיאים שוב חצי שעה.

  3. להכנת קצפת - מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט, מעבירים לשקית זילוף ומזלפים, בעזרת מסננת מפזרים מעט אבקת קקאו ומקשטים עם פולי קפה, כפיות משוקולד לבן.

  4. 180 גרם שמנת מתוקה - כוס וחצי חד פעמית שתיה קרה

  5. חג שמח, אתי ממן