לןגן

מילפיי אישי

מאת: מרי קוגן, פורסם: 12/05/2018 | 11:30
מילפיי אישי

תקציר המתכון: מילפי אישי ! קרם גרגרי וניל עננים עם קישוט לוטו

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת המילפיי - לחמם תנור מראש ל190 מעלות .

  2. לאחר שהפשרנו במקרר לילה שלם את הבצק ( לא לדלג על שלב ההפשרה )

  3. מניחים את הבצק על נייר אפיה ומרדדים קלות עם מערוך.

  4. לאחר מכן , מעבירים בזהירות את הנייר אפיה עם הבצק לתבנית אפיה .

  5. חותכים באמצעות גלגלת את הקצוות.

  6. קורצים עם הקורצן עיגולים בבצק , במידה והבצק נמתח מעט זה אומר שהוא התחמם רצוי להעביר כמה דקות למקפיא כדי להקל על קריצת העיגולים.לאחר שקרצנו נפטרים מעודפי הבצק מסביב , מניחים נייר אפיה נוסף מעל ותבנית קטנה או משטח ברזל מעל התבנית שישמש משקולת על הבצק וזאת כדי שלא יתנפח יותר מידיי באפיה . לאחר שאפינו יחד עם המשקולת 12 דקות .

  7. מורידים חום תנור ל180 מעלות מסירים את התבנית ואופים 7 דקות נוספות . לאחר מכן מפזרים באמצעות מסננת אבקת סוכר באופן שווה מעל העיגולים מכניסים לתנור ל3 דקות נוספות להתקרמלות.

  8. מוציאים ומניחים בצד.

  9. לקרם-

  10. בקערת מיקסר לערבב קלות ( לא להקציף ) שמנת להקצפה עם הקרם פרש עד שהוא נטמע בשמנת . לאחר מכן נוסיף את הפודינג וניל ונקציף עד לקבלת קרם יציב אך לא נוקשה . נעביר לקערת פלסטיק נכסה בניילון נצמד . ונעביר למקרר לשעה להתייצבות

  11. נעביר לשקית זילוף עם צנטר עגול ( לא מחייב )או לחלופין לגזור בקצוות למקרה שאין צנטר .

  12. לקישוט -

  13. להמיס את הממרח לוטוס לשפוך לתבנית , להקפיא ארבע שעות( את הקישוט מכינים מראש)

  14. הרכבה-

  15. להניח עיגול עלים - לזלף קרם , להניח עיגול נוסף ועוד זילוף קרם, עיגול נוסף מעל קישוט ❤️