תקציר המתכון: כמה טעיםםםםם
קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
להכנת הקרם וניל
במיקסר נקציף מיכל שמנת מתוקה,אבקת סוכר ופודינג וניל החדש של מאסטר שף עם גרגירי וניל , עד לקבלת קצף יציב ,נוסיף את הגבינה ונקציף עד לאיחוד !
נשמור במקרר עד להכנת הרול
להכנת רול סושי
נרסק את הביסקויטים לא לטחון דק אלא להשאיר שיברי ביסקוויטים קטנים
לקערה נכניס את השוקולד,החמאה והכוס שמנת מתוקה , נחמם במיקרו דקה ונערבב את הגנש במידה וצריך עוד להמיס נמשיך במיקרו בפולסים לעוד 20 שניות !
כעת נמזג את הביסקוויטים עם הגנש
נערבב היטב .
נניח נייר אפיה על משטח עבודה
נרסס בספרי שמן את הנייר
נמזוג את העיסה למרכז נניח נייר אפיה מעל ונרדד עם מערוך עד לעובי של סנטימטר, נסיר את הנייר העליון , נמרח את הקרם על עיסת הביסקוויטים שהשטחנו
נגלגל בעזרת נייר האפיה את הרול
נכניס למקפיא להתייצבות לפחות שעתיים !
נפרוס לעיגולים , אני טבלתי כל עיגול מסביב בקוקוס קלוי
לשמור בהקפאה בכלי אטום
טעים ברמות !! בהצלחה אילנית בניזרי
הערות :א. ניתן לוותר על הגבינה
ב. ניתן לצפות בגנש שוקולד לאחר ההקפאה כיד הדמיון
ג. תחליף לגבינת טוברוג/ 3 כפות גבינת שמנת ותוספת כף אבקת סוכר