לןגן

סושי שוקולד עם קרם וניל

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 12/05/2018 | 10:17
סושי שוקולד עם קרם וניל

תקציר המתכון: כמה טעיםםםםם

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת הקרם וניל

  2. במיקסר נקציף מיכל שמנת מתוקה,אבקת סוכר ופודינג וניל החדש של מאסטר שף עם גרגירי וניל , עד לקבלת קצף יציב ,נוסיף את הגבינה ונקציף עד לאיחוד !

  3. נשמור במקרר עד להכנת הרול

  4. להכנת רול סושי

  5. נרסק את הביסקויטים לא לטחון דק אלא להשאיר שיברי ביסקוויטים קטנים

  6. לקערה נכניס את השוקולד,החמאה והכוס שמנת מתוקה , נחמם במיקרו דקה ונערבב את הגנש במידה וצריך עוד להמיס נמשיך במיקרו בפולסים לעוד 20 שניות !

  7. כעת נמזג את הביסקוויטים עם הגנש

  8. נערבב היטב .

  9. נניח נייר אפיה על משטח עבודה

  10. נרסס בספרי שמן את הנייר

  11. נמזוג את העיסה למרכז נניח נייר אפיה מעל ונרדד עם מערוך עד לעובי של סנטימטר, נסיר את הנייר העליון , נמרח את הקרם על עיסת הביסקוויטים שהשטחנו

  12. נגלגל בעזרת נייר האפיה את הרול

  13. נכניס למקפיא להתייצבות לפחות שעתיים !

  14. נפרוס לעיגולים , אני טבלתי כל עיגול מסביב בקוקוס קלוי

  15. לשמור בהקפאה בכלי אטום

  16. טעים ברמות !! בהצלחה אילנית בניזרי

  17. הערות :א. ניתן לוותר על הגבינה

  18. ב. ניתן לצפות בגנש שוקולד לאחר ההקפאה כיד הדמיון

  19. ג. תחליף לגבינת טוברוג/ 3 כפות גבינת שמנת ותוספת כף אבקת סוכר