לןגן

פסטה

מאת: שרה יוסף, פורסם: 12/05/2018 | 04:08

תקציר המתכון: עם רוטב ברילה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל קצוץ עד להזהבה להוסיף שום להוסיף את הרוטב ברילה להוסיף תבינחים ליבה לבשל כמה דקות להוסיף את הבזיליקום והעגבניות ולבשל כמה דקות

  2. להרתיח פסטה בסיר עם מים מלח ומעט שמן לפי ההוראות על האריזה לסנן ולהוסיף לרוטב ולערבב

  3. ההגשה ניתן לפזר מעל בזילקום טרי וגבינה מגורדת