לןגן

עוגת תפוזים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 11/05/2018 | 07:12

תקציר המתכון: פן שוטה וטעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים עם כוס סוכר לקבלת קצף לא קשה

  2. בקערה נפרדת לערבב חלמונים עם שמן מיץ חצי כוס סוכר קמח ולערבב היטב ולהוסיף את החלבונים ולחבר לקבלת בלילה חלקה

  3. לחמם תנור 180 מעלות

  4. לשמן מעט תבנית ולפזר סוכר להוסיף את הבלילה ולאפות שעה בערך לבדוק עם סכין כשמוכן להוציא לפזר אבקת סוכר