לןגן

עוגת אגוזים

מאת: צביה גנח, פורסם: 16/03/2015 | 21:10
עוגת אגוזים

תקציר המתכון: עוגה קלה ואוורירית

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים לבצק

ציפוי להקצפה

אופן הכנה

  1. מקציפים 6 חלבונים וסוכר לקציפה גבוהה ונאה

  2. מוסיפים לאט ובהדרגה את החלמונים באטיות רבה שלא לשבור את הקצף.

  3. מוסיפים בעזרת כף/תרווד,את יתר המצרכים ומקפלים בעדינות רבה שלא לשבור את הקצף.

  4. יוצקים לתבנית משומנת 26

  5. מחממים תנור לחום 150 מעלות ואופים כ-35-40 דקות

  6. מקררים היטב

  7. מצפים בקצפת ואפשר לזרות מעל לקצפת עוד אגוזים ודובדבנים לקישוט

  8. תהנו