תקציר המתכון: מרשים וטעים
קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לשים חלבונים עם סוכר ולהמיס על בן מרי בערך 5 דקות להעביר למיקסר במהירות גבוהה להקציף 20 דקות
לחמם תנור 80 מעלות טורבו
להכיס את המרנג לשקית זילוף ולזלף בתבנית על נייר אפיה ולאפות 3 שעות מבלי לפתוח את התנור
לקרר היטב
להקציף שמנת עם הסוכר והפטדינג לקבלת קצפת יציבה לזלף מעל להכניס למקרר
לבשל על הגז פירות יער עם הסוכר לקרר ולזלף מעל
בהצלחה 💓