לןגן

פבלובה עם פירות יער

מאת: שרה יוסף, פורסם: 11/05/2018 | 00:26

תקציר המתכון: מרשים וטעים

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים חלבונים עם סוכר ולהמיס על בן מרי בערך 5 דקות להעביר למיקסר במהירות גבוהה להקציף 20 דקות

  2. לחמם תנור 80 מעלות טורבו

  3. להכיס את המרנג לשקית זילוף ולזלף בתבנית על נייר אפיה ולאפות 3 שעות מבלי לפתוח את התנור

  4. לקרר היטב

  5. להקציף שמנת עם הסוכר והפטדינג לקבלת קצפת יציבה לזלף מעל להכניס למקרר

  6. לבשל על הגז פירות יער עם הסוכר לקרר ולזלף מעל

  7. בהצלחה 💓