עוגת גבינה קרה פירורים
מאת: סיון אוחיון אברג׳ל, פורסם: 10/05/2018 | 14:15
תקציר המתכון:
עוגת גבינה נוסטלגית בטעם של פעם
ללא ג׳לטין
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
עוגת גבינה קרה פירורים/ סיון אוחיון אברגל
בקערה נפרדת
-
500 גר׳ גבינה לבנה
-
1 שמנת בטעם של פעם
-
3 כפות גדושות גבינת שמנת נפוליאון.
-
לטרוף ביחד ולאחר מכן לקפל את הקצפת לתוך קערת הגבינות ולמרוח על התחתית
למלית
-
2שמנת מתוקה
-
1 פודינג וניל מאסטר שף
-
1 כוס סוכר(זכוכית של הקפה)
-
1 סוכר וניל
-
2 כפות חלב
-
להקציף עד לקצפת יציבה!
לתחתית
-
170 גר חמאה
-
2 חלמונים
-
2כוסות קמח תופח(חד פעמי קר)
-
3/4 כוס אבקת סוכר(חד פעמי)
-
1 סוכר וניל
-
לערבב במיקסר עם וו גיטרה את כל המצרכים עד לבצק פירורים
-
לשטח 3/4 מהבצק על תבנית העוגה 24
-
ו 1/4 הנותרים לשטח בגובה 1/2 ס״מ על תבנית נוספת עם נייר אפייה (זה לפרורים לא חייב להיות מדוייק, ולא משנה באיזה תבנית.. זה אח״כ מתפורר..)
-
להכניס את 2 התבניות לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל15 דקות
אופן הכנה
-
ומלמעלה לפזר את הפירורים בעדינות
-
להכניס למקפיא לילה שלם
-
ניתן להכין את המתכון גם כקינוחי כוסות ובכל תבנית שתבחרו...