לןגן

עוגת לוטוס שוקולד לבן וגבינת מסקרפונה

מאת: אתי ממן, פורסם: 10/05/2018 | 12:43
עוגת לוטוס שוקולד לבן וגבינת מסקרפונה

תקציר המתכון: העוגה שתככב בשבועות

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. טוחנים עוגיות לוטוס, מערבבים עם ממרח לוטוס, מהדקים טוב בתבנית 24.

  2. מכינים מוס שוקולד לבן פודינג וניל - מערבבים ג'לטין עם מים קרים מניחים בצד, ממסים שוקולד לבן עם 250 גרם שמנת מתוקה, מוסיפים ג'לטין ומערבבים, מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל, תמצית לוטוס, יוצקים לתבנית ומקפיאים חצי שעה להתייצבות,

  3. מכינים קראנץ קורנפלקס - ממסים ממרח לוטוס, מערבבים עם קורנפלקס, מפרישים כוס מהתערובת לעיטור ומפזרים על המוס הקפוא.

  4. מכינים מוס גבינת מסקרפונה - מערבבים ג'לטין עם מים קרים, מקציפים גבינת מסקרפונה, 500 גרם שמנת מתוקה, 3 כפות קרם לוטוס, ממסים ג'לטין 10 שניות במיקרו, מוסיפים לתערובת הגבינה ומערבבים, יוצקים לתבנית ומקפיאים לילה. מחממים ממרח לוטוס, יוצקים על העוגה ומקשטים עם יתרת הקורנפלקס.

  5. את הספירלה מעל העוגה הכנתי עם תבנית סיליקון בצורת ספירלה - יוצקים ממרח לוטוס מומס ומקפיאים.