לןגן

סלט חצילים גמבה ובצל ירוק ברוטב טריאקי וטבסקו

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 10/05/2018 | 08:12
סלט חצילים גמבה ובצל ירוק ברוטב טריאקי וטבסקו

תקציר המתכון: עם גבינות לחג שבועות זה פשוט מושלם👌🏻

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את החצילים בשמן עמוק עד להזהבה

  2. ושמים על נייר סופג

  3. 2) שופכים את החצילים לקערה מוסיפים את הגמבה בצל ופטרוזיליה מערבבים

  4. 3)מוסיפים את הרוטב טריאקי וטבסקו ושוב מערבבים ואפשר להגיש

  5. בתאבון