לןגן

פסטה עם פטריות מוקפצות ועשבי תיבול

מאת: אתי ממן, פורסם: 09/05/2018 | 12:02
פסטה עם פטריות מוקפצות ועשבי תיבול

תקציר המתכון: מנה מושלמת לשבועות!

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכניסים את הפסטה לסיר מים רותחים, מוסיפים כפית מלח, 3 כפות שמן, מרתיחים עד להתרככות, מסננים.

  2. במחבת גדולה מקפיצים פטריות חתוכות, בצל מטוגן, בצל ירוק קצוץ,עשבי תיבול, מוסיפים רוטב סויה ורוטב טריאקי, תבלינים, מקפיצים עד להסמכת הרוטב, יוצקים על הפסטה, מפזרים גבינת פרמזן ונהנים ממנה מושלמת!!

  3. שלכם באהבה אתי ממן