לןגן

פסטה פסטו ועשבי תיבול

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 09/05/2018 | 05:22
פסטה פסטו ועשבי תיבול

תקציר המתכון: מנת פרווה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח את הספגטי במים מעט שמן ומלח לפי הוראות היצרן ולסנן !

  2. בסיר נחמם שמן ושום עד לרתיחת השמן , נוסיף את אצבעות הרוטב פסטו ואת שתי הטבליות עשבי תיבול איטלקי של דורות

  3. לערבב עם השום עד להמסה ( זה מגיע קפוא)

  4. להוסיף את הספגטי לסיר להוסיף מלח ופלפל שחור גרוס לערבב היטב עד למיזוג ולכבות את הגז !

  5. מי שרוצה בזמן ההגשה לפזר גבינת פרמז'ן