לןגן

תחתיות קדאיף במלית חלבה, פודינג וניל ופיסטוקים טחונים

מאת: אורית לוי, פורסם: 09/05/2018 | 00:15
תחתיות קדאיף במלית חלבה, פודינג וניל ופיסטוקים טחונים

תקציר המתכון: קלי קלות להכנה, מרשים וטעים בטירוף!

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

למלית

לתחתיות הקדאיף

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 180 מעלות

  2. לשמן בחמאה את השקעים בתבנית המאפינס.

  3. לרפד את השקעים עם האטריות בשכבה אחידה ולהבריש את הקדאיף שוב בחמאה ולפזר מעט קינמון מעל.

  4. לאפות 15 דק' עד הזהבה ולתת להצטנן 10 דק' בחוץ. לחלץ את התחתיות מהשקעים.

  5. במערבל להקציף שמנת, חלב ואבקת הפודינג עד לקרם יציב.

  6. להניח על כל תחתית שערות חלבה, כף קרם וניל ולפזר פיסטוקים קצוצים.

  7. בתיאבון!