לןגן

מוקרם תפו"א ברוטב אלפרדו ופסטו

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 08/05/2018 | 11:10
מוקרם תפו"א ברוטב אלפרדו ופסטו

תקציר המתכון: מנה מעלפת לשבועות

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את התפוחי אדמה להרתיח 10 דקות לסנן מהמים ולצנן

  2. לאחר מכן לטגן את התפוחי אדמה בשמן עמוק עד להזהבה לקבלת תפוח אדמה רך מבפנים וקריספי מבחוץ

  3. להניח על נייר סופג לספיגת השמן

  4. להעביר את התפו"א לכלי המתאים לתנור או תבנית חד פעמית.

  5. וכעת נכין את הרוטב אלפרדו/פסטו

  6. (אלפסטו חח )

  7. בסיר קטן נמיס את החמאה נוסיף את הפטריות עד שיגירו את הנוזלים ויצתמקו ...נוסיף כעת את השום , תבליט פסטו מוכנה של דורות , לערב כמה דקות שלא ידבק !

  8. כעת נוסיף את השמנת להקצפה , ואת התבלינים ...ברגע שזה מבעבע

  9. נוסיף את החלב והקמח להסמכת הרוטב ולערבב היטב !

  10. אם סמיך מידי ניתן לדלל עם תוספת חלב !

  11. נמזוג את הבלילה על התפוחי אדמה

  12. נפזר מוצרלה וגבינה צהובה מגורדת

  13. נכניס לתנור בחום של 200 מעלות עד להזהבה ! חג שבועות שמח מאילנית בניזרי