לןגן

עוגת שמרים במילוי גבינה על בסיס נטורינה

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 08/05/2018 | 10:17
עוגת שמרים במילוי גבינה על בסיס נטורינה

תקציר המתכון: הבצק פרווה ורך מאוד..מתאים למילוי פרווה..

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מילוי

סירופ סוכר

אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר או בלישה ביד נערבב 2 וחצי כוסות קמח עם כף שמרים יבשים..ורבע כוס סוכר..נוסיף 2 ביצים ושליש כוס חלב נלוש עד לאיחוד ונוסיף 100 גרם נטורינה על בסיס שמן קוקוס רכה(להוציא מהמקרר חצי שעה קודם)..נלוש 12 דקות..הבצק רך ונעים ..עם יד משומנת נרים את הבצק מהקערה נעשה כדור ונניח לתפיחה 40 דקות בקערה מכוסה..בינתיים נבשל על הגז כוס סוכר עם חצי כוס מים עד שמסמיך ונצנן...לאחר 40 דקות נוריד את הבצק למשטח מקומח ונחלק לשני חלקים שווים..נרדד כל חלק למלבן נמלא במלית באמצע לאורך ומשני הצדדים נחתוך רצועות ..את הרצועות נניח על המלית פעם מימין ופעם משמאל.. ונניח לתפיחה בתבנית 45 דקות..נבריש בביצה טרופה עם כפית סוכר וכפית מים..ונאפה בתנור 175 מעלות עד שמזהיב..לאחר האפיה נבריש במי סוכר..טיפים: הכוס היא כוס אוניברסלית או חד פעמי חמה..המתכון לשני עוגות..ניתן למלא בכל מילוי אחר ולעצב אחרת..