לןגן

עוגת גבינה אפויה

מאת: שרה יוסף, פורסם: 08/05/2018 | 00:47

תקציר המתכון: גבוהה וטעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים עם כוס סוכר לקצף לא קשה

  2. לשים בקערה חלמונים עם חצי כוס סוכר לערבב היטב

  3. להוסיף את המצרכים ולערבב שלא יהיו גושים

  4. להוסיף את קצף החלבונים כל פעם קצת ולקפל

  5. להכנת התחתית

  6. 1 שרוול פתי בר

  7. 100 גרם חמאה

  8. 1/2 כוס אגוזים טחונים

  9. לערבב יחד לשים בתבנית נייר אפיה ולהדק

  10. לשים גם מסביב לתבנית נייר אפיה

  11. להוסיף מעל את הבלילה

  12. לחמם תנור 200 מעלות לשים בתחתית תבנית עם מים מעל לשים את רשת התנור ומעלה לשים את התבנית לאפות רבע שעה ואז להוריד את חום התנור ל150 מעלות ולאפות שעה ורבע לא לפתות את התנור

  13. להשאיר את העוגה בתנור ולא להוציא אחרי האפיה לפחות שעה

  14. להוציא לצנן היטב

  15. להכניס למקרר לכמה שעות

  16. אפשר לפזר מעל אבקת סוכר

  17. או להכין קצפת ולקשט

  18. להקציף שמנת מתוקה אינסטנט פודינג וסוכר לקבלת קצפת ולקשט