לןגן

עוגת שוקולד עם גבינת ריקוטה וקרם גבינת נפוליאון בזילוף קצפת בטעם שוקולד

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 07/05/2018 | 23:59
עוגת שוקולד עם גבינת ריקוטה וקרם גבינת נפוליאון בזילוף קצפת בטעם שוקולד

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) ממיסים כדקה וחצי את החמאה עם השוקולד במיקגל

  2. 2) מערבבים עד לקבלת מרקם חלק

  3. 3)מקציפים את הביצים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף תפוח

  4. 4) מקפלים פנימה את תערובת השוקולד בהדרגה עד לאיחוד

  5. 5) מוסיפים את הגבינת ריקוטה ומערבבים בעזרת מיקסר ידני במהירות איטית

  6. 6)שופכים את התערובת לתבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה רק בתחתית ואופים בתנור שחומם מראש ל 175 כ30 עד 35 דק מעלות ולא פותחים את התנור חצי שעה

  7. 7) מחלצים את העוגה הפוכה מסירים את הנייר אפייה ומכניסים למקפאי עד להכנת הקרם גבינה

  8. 8)אופן הכנת הקרם גבינה

  9. מכניסים למיקסר את השמנות המתוקה פודינג אבקת סוכר וחלב מקציפים עד ליציבות

  10. 9) מקפלים פנימה את הגבינות נפוליאון

  11. ומערבבים עד שאין גושים

  12. 10)שמים סביב העוגה רינג מתכוונן ומניחים סביב שקף

  13. 11)משטחים את התערובת על העוגה ומיישרים

  14. מכניסים למקפיא לחצי שעה

  15. 12) מקצפים את השמנת בטעם שוקולד עם הפודינג וחלב עד ליציבות ומזלפים

  16. אפשר לקשט מה שרוצים השמיים הם הגבול