פטריות ממולאות
מאת: קרן חביב, פורסם: 07/05/2018 | 13:38
תקציר המתכון:
כשעסיסיות וקריספיות נפגשים
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
פטריות ממולאות גבינות ועשבי תיבול
-
2 חבילות פטריות טריות שמפיניון או פורטובלו
בהגשה
-
לפזר פירורי גבינה צהובה ורבע כוס אגוזי מלך טחונים גס .
למילוי
-
1/2 כוס גבינת פרמז'ן
-
1/2 כוס פירורי גבינה צהובה
-
כוס פירורי לחם
-
2 כפיות שום כתוש
-
2 קוביות עשבי תיבול
-
2 קוביות פטרוזיליה
-
2 קוביות כוסברה
-
3/4 כוס אגוזי מלך טחונים גס (רבע כוס לפזר בהגשה)
-
כפית אגוז מוסקט
-
כוס שמן זית
-
מלח ופלפל
אופן הכנה
-
מחממים תנור ל190 מע'.
-
מורחים את הפטריות בשמן זית מבפנים ומבחוץ (מסירים את רגלי הפטריות) ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
-
מערבבים את כל מרכיבי המילוי וממלאים את הפטריות עד שתיווצר גבעה.
-
אופים כ20 דקות.
-
כשיוצא מהתנור לפזר מעל פתיתי גבינה צהובה ואגוזים טחונים גס