לןגן

פטריות ממולאות

מאת: קרן חביב, פורסם: 07/05/2018 | 13:38
פטריות ממולאות

תקציר המתכון: כשעסיסיות וקריספיות נפגשים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בהגשה

למילוי

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל190 מע'.

  2. מורחים את הפטריות בשמן זית מבפנים ומבחוץ  (מסירים את רגלי הפטריות) ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.

  3. מערבבים את כל מרכיבי המילוי וממלאים את הפטריות עד שתיווצר גבעה.

  4. אופים כ20 דקות.

  5. כשיוצא מהתנור לפזר מעל פתיתי גבינה צהובה ואגוזים טחונים גס