 
				פטריות ממולאות 
			 
		
		
			מאת: קרן חביב, פורסם: 07/05/2018 | 13:38
		
			
					
				תקציר המתכון: 
				כשעסיסיות וקריספיות נפגשים
			
		 
		
			קטגוריה: תוספות,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר חלבי,
			דרגת קושי: קל
		
		 
		מרכיבים
			
					- 
						פטריות  ממולאות גבינות ועשבי תיבול
					
- 
						2  חבילות פטריות טריות שמפיניון או פורטובלו
					
בהגשה
			
					- 
						לפזר  פירורי גבינה צהובה ורבע כוס אגוזי מלך טחונים גס .
					
למילוי
			
					- 
						1/2  כוס גבינת פרמז'ן
					
- 
						1/2  כוס פירורי גבינה צהובה
					
- 
						כוס  פירורי לחם
					
- 
						2  כפיות שום כתוש
					
- 
						2  קוביות עשבי תיבול
					
- 
						2  קוביות פטרוזיליה
					
- 
						2  קוביות כוסברה
					
- 
						3/4  כוס אגוזי מלך טחונים גס (רבע כוס לפזר בהגשה) 
					
- 
						כפית  אגוז מוסקט
					
- 
						כוס  שמן זית
					
- 
						מלח  ופלפל
					
 
		אופן הכנה
		
				- 
					מחממים תנור ל190 מע'. 
- 
					מורחים את הפטריות בשמן זית מבפנים ומבחוץ  (מסירים את רגלי הפטריות) ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה. 
- 
					מערבבים את כל מרכיבי המילוי וממלאים את הפטריות עד שתיווצר גבעה. 
- 
					אופים כ20 דקות.  
- 
					כשיוצא מהתנור לפזר מעל פתיתי גבינה צהובה ואגוזים טחונים גס