לןגן

פיצה פצצה

מאת: שרה יוסף, פורסם: 06/05/2018 | 21:38
פיצה פצצה

תקציר המתכון: עם עשבי תיבול טעימה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה שמרים כוס מים וסוכר ולהמתין 10 דקות

  2. להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים

  3. לכסות לתת לבצק לתפוח שיכפיל את עצמו

  4. ללטש שוב ולתת התפחה של 20 דקות

  5. לחלק לכמה שרוצים או פיצה גדולה או אישיות

  6. לרדד לעיכול או אליפסה

  7. למרוח מעט שמן זית לשים מעל רוטב גבינה להוסיף עגבניות או בצל או זיתים מה שאוהבים לפזר מעל מעט אורגנו יבש

  8. לחמם תנור 200 מעלות ולאפות עד לקבלת צבע יפה לקחת שמן זית ולהבריש מעל הפיצה ובצדדים נותן טעם וצבע מיוחד לפיצה

  9. בישול הרוטב

  10. לטגן בצל קצוץ עד להזהבה להוסיף שום ולטגן עוד קצת להוסיף את שאר המצרכים לרוטב להוסיף חצי כוס מים ולבשל בערך רבע שעה