לןגן

ניוקי ברוטב שמנת פסטו משגע

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 06/05/2018 | 00:14
ניוקי ברוטב שמנת פסטו משגע

תקציר המתכון: עוד מתכון משגע לשבועות ניוקי ברוטב שמנת פסטו משגע😍😍

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

מצרכים לפסטו

מצרכים לרוטב שמנת

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן.

  3. (בישול של 4 דקות בערך במים רותחים עם כפית מלח עד שהניוקי צפים).

  4. מטגנים את הבצל עם שמן זית עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים כדקה, מוסיפים את הפסטו ומערבבים.

  5. מוסיפים את השמנת ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם וקורט אגוז מוסקט.

  6. מערבבים ומוסיפים את הניוקי ואת גבינת הפרמז'ן וממשיכים לבשל עוד דקה שתיים עד לצמצום הרוטב.

  7. מגישים חם, אפשר לפזר מכל עוד קצת פרמז'ן

  8. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤❤