ניוקי ברוטב שמנת פסטו משגע
מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 06/05/2018 | 00:14
תקציר המתכון:
עוד מתכון משגע לשבועות ניוקי ברוטב שמנת פסטו משגע😍😍
קטגוריה: פסטה,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מתכון לניוקי ברוטב שמנת פסטו משגע 😍😍
-
❤סוניה סאני בן הרוש❤
מצרכים
-
1 חבילה של ניוקי מכל סוג (500 גרם)
-
הפעם ערבבתי כמה טעמים
מצרכים לפסטו
-
1 כוס דחוסה של עלי בזיליקום
-
3 שיני שום
-
1/4 כוס צנוברים
-
1/4 כוס שמן
-
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
-
טוחנים את הכל במעבד מזון עד לקבלת עיסה חלקה.
-
או למי שלא רוצה להכין פסטו בייתי יכולה לשים כף גדושה של פסטו מוכן.
מצרכים לרוטב שמנת
-
1 בצל קטן קצוץ דק
-
2-3 כפות שמן זית
-
4-5 פטריות שמפניון טריות חתוכות לפרוסות
-
1 מיכל שמנת מתוקה או לבישול(250 מ"ל)
-
אני שמתי חצי מכל אחד.
-
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
-
קורט אגוז מוסקט
-
2-3 כפות גבינת פרמז'ן מגורדת.
אופן הכנה
-
אופן ההכנה:
-
מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן.
-
(בישול של 4 דקות בערך במים רותחים עם כפית מלח עד שהניוקי צפים).
-
מטגנים את הבצל עם שמן זית עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים כדקה, מוסיפים את הפסטו ומערבבים.
-
מוסיפים את השמנת ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם וקורט אגוז מוסקט.
-
מערבבים ומוסיפים את הניוקי ואת גבינת הפרמז'ן וממשיכים לבשל עוד דקה שתיים עד לצמצום הרוטב.
-
מגישים חם, אפשר לפזר מכל עוד קצת פרמז'ן
-
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤❤